Alle- Studiegruppeaftale – Individuel og gruppe

Ansvarlig lærer: Alle lærere (JA/JU)

Denne opgave skal laves den dag i denne uge, hvor I er flest til stede i studiegruppen – og senest onsdag kl. 13.00

I er nu kommet i jeres sidste studiegruppe på Frem10. Og I skal have lavet nogle gode aftaler om jeres arbejde her.

I skal først svare skriftligt på nedenstående spørgsmål individuelt – det skal I bruge 10 minutter op. Når I har svaret på det individuelt, skal I snakke sammen i guppen om, hvad I hver især har skrevet ved de forksellige punkter. I skal lave en fælles formulering til hvert punkt. Derefter printer I det ud, og hænger det op på jeres opslagstavle.

På onsdag i studiegruppetimen skal I vise jeres udprintede overvejelser til Jakob.

Formål:

  • Hvorfor skal vi arbejde i studiegrupper? Hvad kan vi få ud af den tid, vi har sammen? Nævn tre ting, som du synes er godt ved at arbejde i studiegrupper

Forventninger:

  • Hvilke forventninger har jeg til mig selv? (Tænk på ambitionsniveau, arbejdsindsats, grundighed, egne styrker og svagheder osv.)
  • Hvilke forventninger har jeg til de andre i gruppen? (ansvar, arbejdsindsats, ærlighed, roller, seriøsitet, mødetid osv.)

Værdier i vores gruppe

  • Hvilke studiegruppeværdier, vil I stræbe efter at have i jeres gruppe? (fx komme til tiden, hjælpe hinanden, stole på hinanden, være ærlige osv.)
  • Skal der laves konkrete aftaler? (fx hvordan sikrer vi, at vi kommer i gang? Hvordan sikrer vi, at alle bidrager med det, de kan? Hvordan gør vi hinanden gode?

Deadline: Onsdag kl. 13.15

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *