10.3 – Skriv en tale

Ansvarlig lærer: AT

I skal arbejde videre med jeres tale, som I begyndte på i uge 5. I morgen formiddag, hvor der er vejledningssamtaler, starter I på opgaven forneden, og det I ikke når der, skal I have færdiggjort til fredag.

Gå videre med jeres tale. Læs punkt 1-5 og opfrisk derved jeres hukommelse, og arbejd derefter videre med punkt 6. Punkt 6a (brainstorm, mind map og walk & talk) skal være afviklet. Walk & talk skal laves i disse par:

Louis & Sine, Magnus F & Johanne, Magnus B & Cailla, Emil & Maria, Silas & Katja

I må aftale en gåtur i løbet af tirsdag formiddag, som varer 10 minutter. I må gå en tur nede på Kunststofbanen, og I skal huske at tage papir og blyant med til noter fra sparringen. På gåturen fortæller man makkeren om sine ideer til emnet, og hvad man har skrevet i brainstormen og i mind mappen. Derefter hjælper makkeren med yderligere input til opgaven – det kan være nye ideer, forslag til uddybning af emnet eller andet. Hjælp hinanden – og få selv hjælp.

Skriv noterne fra walk & talk ind på jeres computer, når I kommer tilbage til værelset. I er allerede startet på et dokument i uge 5, som I kan skrive videre i.

Arbejd videre med opgave 6b og 6c.

https://drive.google.com/drive/folders/1-qFlfK67axxlz-s_l-QQNSb0VlD3io0N (link til retorikmappen, hvor filen ”Skriv en tale” skal åbnes. Alt andet materiale til talen ligger også der).

Deadline: Fredag kl. 10.00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *