MS – Værdier og adfærd – Gruppeopgave

Ansvarlig lærer: JA

På torsdag skal I på besøg i skole/dagtilbud i Lunde. I får nærmere besked senere i denne uge om grupper og andre praktiske ting – det kommer på Viggo.

I skal først og fremmest, når I er på besøg, indgå i fællesskaber og opgaver og være en del af det de to timer, I er der.

I 7. time torsdag skal I samles med jeres gruppe, som I har været af sted med til besøget. I skal udvælge 5 situationer, hvor der var en adfærd, der undrede jer. Det kan både være ved børn, voksne og ved jer selv. I skal skrive de 5 situationer ned. Til hver situation skal I forsøge at se, hvilke værdier, der ligger bag adfærden. Brug listen over værdier i teksten “Værdier og adfærd”, som vi har arbejdet med i timerne. Det vil sige, at I skal lave det, vi lavede med “værdimønten” i timen i torsdags, men i stedet for at lave “mønter” skal I skrive det ned i et dokument (hvis der er nogle i jeres gruppe, der ikke var der torsdag, så sørg for at forklare, hvad “værdimønten” handler om)
Når I har arbejdet med jeres 5 situationer, skal I snakke om, hvad denne øvelse kan bruges til. Dette skriver I nederst i dokumentet.

Når I er færdige, skal I sende jeres svar til Jette.

Deadline: Torsdag kl. 14.50

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *