FPT – Studiegruppeaftale – Gruppeopgave

Ansvarlig lærer: KA/JA

I skal i jeres studiegruppe have formuleret en studiegruppeaftale.

I skal starte med at bruge 10 minutter, hvor I hver især individuelt skriver jeres svar ned til nedenstående 3 punkter: Formål, forventninger og værdier.

Derefter tager I en runde, hvor I hver især læser jeres svar op for hinanden.

Til sidst skal I forsøge ud fra jeres forskellige svar at lave en studiegruppeaftale, der indeholder følgende tre punkter:
– Formål
– Forventninger til os selv og hinanden
– Værdier og konkrete aftaler

Når I har skrevet det ned, kontakter I en lærer og viser jeres overvejelser til vedkommende. Til sidst printer I det ud og hænger det op på jeres opslagstavle.

Formål:
Hvorfor skal vi arbejde i studiegrupper? Hvad kan vi få ud af den tid, vi har sammen? Nævn tre ting, som du synes er godt ved at arbejde i studiegrupper

Forventninger:
Hvilke forventninger har jeg til mig selv? (Tænk på ambitionsniveau, arbejdsindsats, grundighed, egne styrker og svagheder osv.)
Hvilke forventninger har jeg til de andre i gruppen? (ansvar, arbejdsindsats, ærlighed, roller, seriøsitet, mødetid osv.)

Værdier i vores gruppe
Hvilke studiegruppeværdier, vil I stræbe efter at have i jeres gruppe? (fx komme til tiden, hjælpe hinanden, stole på hinanden, være ærlige osv.)
Skal der laves konkrete aftaler? (fx hvordan sikrer vi, at vi kommer i gang? Hvordan sikrer vi, at alle bidrager med det, de kan? Hvordan gør vi hinanden gode?

Deadline: Mandag kl. 14

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *