MS – Anerkendelse – Gruppeopgave

Ansvarlig lærer: JA

I skal læse de to artikler om anerkendelse færdige, som I begyndte på i timerne for lang tid siden… Teksterne finder I på drev under Kompetencetimer – MS – Pædagogik – Tekster. I er sammen i de samme grupper som den dag (Marie + Sine DK + Amalie(Nanna er her ikke, så har sat dig på en anden gruppe), Sofie + Laura K, Sinen B + Sarah, Benjamin + Laura L, Maria + Christina, Marie + Mathilde, Anne + Silas).

I skal i jeres gruppe starte med at genopfriske, hvad I læste sidste gang. Derefter skal I fortsætte med at læse og notere ned til begge tekster. 

Når I er færdige med at læse, skal I snakke om, hvilke spørgsmål teksten rejser – altså hvad undrer I jer over/hvad forstår I ikke. Skriv spørgsmålene ned.

Derefter skal I lave 10 sætninger om anerkendelse. Sætningerne skal fortælle noget om anerkendelse, fx hvad det er, hvad det ikke er, hvorfor det er vigtigt, eksempler på anerkendelse osv.

Sætningerne medbringes på papir – enten skrevet i hånden eller printet med en stor skriftstørrelse (hver gruppe medbringer et eksemplar).

Jeres nedskrevne notater samt de 10 sætninger medbringes til timerne på torsdag.

Deadline: Onsdag kl. 22

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *